Service

Service

Bij Bekopak is een verpakking meer dan alleen bescherming van uw product. Een stijlvolle verpakking versterkt het imago van uw product, want de juiste verpakking brengt de kwaliteit van uw product beter naar voren. Maar met alleen uiterlijk vertoon schiet een verpakking tekort. De verpakking moet ook stabiliteit en bescherming bieden aan uw product. Bekopak begrijpt het belang van de relatie tussen stijlvol zijn en beschermen bieden als geen ander.

Service betekent het leveren van de juiste verpakking op het juiste moment.

Bekopak levert de oplossingen voor uw verpakkingsproblemen. Van tekening tot complete matrijs, wij komen met de juiste verpakking voor uw producten. Bekopak helpt het verpakken van uw producten zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.

Service betekent voor ons meedenken met u.

Onze verpakkingen zorgen ervoor dat uw product aantrekkelijk gepresenteerd wordt.
Levertijden zijn bij Bekopak zo kort mogelijk. Na de bestelling zijn de schalen uiterlijk binnen twee dagen bij u op het bedrijf.

Service betekent ook dat wij zorg dragen voor kwaliteit en hygiƫne.

Ons bedrijf is BRC gecertificeerd en heeft de best mogelijke faciliteiten om schalen te produceren. Dit gaat verder dan alleen het beschermen van uw product. Bekopak probeert aan alle wensen tegemoet te komen die u aan een verpakking stelt.

Service valt pas op als het ontbreekt.

Bij Bekopak staan wij garant voor dusdanige service, dat u nauwelijks nog na hoeft na te denken over de verpakking van uw product. Bekopak past de schalen en de levertijden geheel aan uw wensen aan. Wij staan voor kwaliteit en service in verpakkingen.

Wij willen graag met u kennismaken en de mogelijkheden van onze produkten bespreken!