Wat is Bekopak

Wat is Bekopak?​

Bekopak is sinds 2002 leverancier van dunwandige thermogevormde verpakkingen en is BRC gecertificeerd. Bekopak levert aan de agrarische sector en aan vleesverwerkende bedrijven (food-sector). Bekopak besteedt veel aandacht aan kwaliteit, hygiëne en veiligheid. In september 2017 is Bekopak gestart met het vervaardigen van kartonnen schaaltjes welke aanvullend zijn in het assortiment geschikt voor agf producten.

Bij Bekopak staat service hoog in het vaandel.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om u te informeren over de (gebruiks)mogelijkheden van onze produkten. Bekopak ontwikkelt klantgerichte maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van handgemaakte prototypes tot het ontwikkelen van een complete matrijs. Samen komen we, stap voor stap en in nauw overleg met u, tot een product dat uw bedrijf op het lijf geschreven is.

Wanneer u bij ons schalen bestelt kunt u ze binnen 2 dagen in huis hebben. Ons gehele assortiment staat jaarrond op voorraad.

Het komt er kortweg op neer dat Bekopak helpt om het verpakken van uw producten zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen. Bekopak helpt tijdens het transport ruimte te besparen. Bekopak helpt uw product zo aantrekkelijk en opvallend mogelijk te presenteren op de plaats van verkoop, zonder onnodig veel (schap)ruimte te vragen. De producten van Bekopak bieden de juiste bescherming voor uw product tegen beschadiging en voldoen ook zoveel mogelijk aan eventuele andere eisen die u aan een verpakking stelt.

Hygiëne

Bekopak heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. Jaar in jaar uit voldoen we aan de hoge eisen van het BRC certificaat.

BRC Packaging & Packaging materials certificering

De norm BRC Packaging & Packaging materials staat voor British Retail Consortium Industry of Packaging en is ingevoerd voor producenten van verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen.

Met een BRC certificering laten wij zien dat de kwaliteit en voedselveiligheid van uw verpakkingsmateriaal op een hoog niveau ligt. Met BRC is er veel aandacht voor hygiënisch produceren, persoonlijke hygiëne en het beheersen van alle mogelijke besmettingen.

Bekijk het BRC Certificaat hier

Een samenwerking met Bekopak is het dubbel en dwars waard.